Konspirationsteorier: Hvorfor?

Varighed: ca. 90 minutter

5 minute eye quicksketch from yesterday. Charcoal on newsprint. . . . #art  #draw #drawing #sketch #sketchbook #quicksketc… | Portrait drawing, Eye  drawing, Drawings

Hvad er de psykologiske mekanismer bag konspirationsteorier? Gennem en række eksempler på konspirationsteorier fra de allermest outrere til dem, som vi alle har hørt om og måske endda selv tror på ser vi på de videnskabelige kendsgerninger bag teorierne og hvilke psykologiske mekanismer, der ligger bag tiltroen til ideer, som helt rationelt ingen mening giver. Et foredrag, der giver dig nye redskaber til at genkende og undgå konspirationsfælden – for det viser sig, at det er menneskeligt at falde i dem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *